Oorzaken van het uitvallen van Tuya Wifi-stroomonderbrekers

- 2021-09-24-

Dit artikel beschrijft de reden voor deTuya Wifi Stroomonderbreker reis
1. Trip door overbelasting: Trip door overbelasting verschilt van trip door kortsluiting. Overbelasting trip vereist een bepaalde tijdslimiet, variërend van enkele seconden tot enkele minuten. De uitschakeltijd is afhankelijk van de grootte van de MCB-capaciteit en de fout zal verschijnen na het opnieuw veranderen van de lijn. NS,
2. Het kan worden veroorzaakt door de keuze van een te fijne draad of de te kleine capaciteit van de stroomonderbreker. In feite wordt de selectie van draden en stroomonderbrekers berekend op basis van het werkelijke stroomverbruik en mag de stroomonderbreker niet worden gemengd met andere elektrische apparaten.
3. Lekkage-trip: Lekkage-trip heeft een zeer voor de hand liggende functie, het actiegedeelte bevindt zich op het beveiligingsapparaat aan de rechterkant van de lekbescherming, terwijl de uitschakelpositie zich aan de linkerkant van het lekbeschermingsapparaat bevindt. Wanneer lekkage optreedt, verschijnt de experimentele knop van het lekbeschermingsapparaat aan de rechterkant. Als deze niet wordt gereset, kan de stroomonderbreker niet worden gesloten.
4. De detectiemethode is heel eenvoudig, dat wil zeggen, sluit de huishoudelijke apparaten één voor één aan, en welke van de lekkagebescherming uitschakelt, wat het lekkagefenomeen is.
Tuya Wifi Circuit Breaker