Selectie en gebruik van stroomonderbrekers

- 2021-11-16-

Stroomonderbreker met gegoten behuizing op zonne-energieselectie en gebruik
Frame-stroomonderbrekers worden veel gebruikt in laagspanningsstroomdistributiesystemen vanwege hun compacte en duurzame structuur, grote stroomsterkte, sterke breekcapaciteit en rijke beveiligingsfuncties. Nu gebruiken bijna alle laagspannings-hoofdverdeelkasten frame-stroomonderbrekers. Dezekeringheeft een compacte structuur en kan worden geïnstalleerd in reguliere stroomverdeelkasten van het kasttype. Er zijn twee hoofdinstallatiemethoden: vast en lade.
Het hoofdgedeelte van het vaste frame:zekeringis direct verbonden met de koperen staaf van de stroomverdeelkast. Als dezekeringmoet worden gereviseerd, is het noodzakelijk om de voorste stroomonderbreker of zelfs de hoogspanningskast aan de voorkant van de transformator af te sluiten. Daarom zullen de meeste ontwerpers een scheidingsschakelaar ontwerpen aan de voorkant van de stroomonderbreker met vast frame voor het onderhoud van de geïsoleerde voeding. Buiten de uittrekbare vermogenschakelaar bevindt zich een frame dat is verbonden met de rail van de stroomverdeelkast. Het hoofdgedeelte van de stroomonderbreker kan op elk moment door het mechanisme in en uit worden geschud en de stroomonderbreker kan tijdens onderhoud worden uitgeschud zonder stroomuitval.
Er zijn twee soorten bedradingsterminals achter dezekering, verticaal en horizontaal, die bij de aankoop moeten worden gemarkeerd en kunnen worden geselecteerd op basis van de werkelijke behoeften. Kaderstroomonderbrekershebben sterke kortsluitsegmentatiemogelijkheden en stroomonderbrekers met een capaciteit van 150 kiloampère zijn nu beschikbaar. Ten derde heeft het kortsluituitschakelvermogen een grote invloed op de prijs, zodat u een geschikte specificatie kunt kiezen op basis van de capaciteit van de front-end transformator en de verwachte kortsluitstroom aan de onderkant.
De logische controller is het brein van de luchtzekering, en verschillende beschermingsparameters zijn instelbaar. In principe is er een beveiligingstype op twee niveaus (lange overbelastingsvertraging, kortsluitingsvertraging), drietraps beveiligingstype (lange overbelastingsvertraging, kortsluiting korte vertraging en onmiddellijke kortsluiting) en vier niveaus beschermingstype (lange overbelastingsvertraging) vertraging, kortsluiting korte vertraging) Tijd, kortsluiting voorbijgaande en aardfoutbeveiliging). Er zijn ook enkele uitgebreide functies, zoals meten, meten en communiceren. Over het algemeen is de logische controller modulair en onafhankelijk van dezekeringzelf. In veel gevallen kan de logische controller worden vervangen om de beveiligingsfunctie van de stroomonderbreker uit te breiden, waardoor de totale vervangingskosten van de stroomonderbreker worden bespaard.
Stroomonderbreker met gegoten behuizing op zonne-energie